Referenties

Koen van Ettinger is al zeer lang onze accountmanager van Centraal Beheer voor de pensioen verzekering.
In al die jaren hebben wij Koen leren kennen als iemand die staat voor wat hij zegt en doet wat hij heeft beloofd. Voor onze medewerkers heeft Koen altijd klaar gestaan en ze optimaal geïnformeerd over de mogelijk en onmogelijkheden binnen onze regeling. Voor ons als bedrijf hebben wij bij Koen altijd gehoor gevonden voor onze vragen en problemen.
Koen is een no-nonsense persoon met persoonlijke aanpak en altijd gericht op oplossingen.

Gejan Starink
Managing Director / C.E.O
Panasonic Electric Works Sales Western Europe BV

__

Dhr. Koen van Ettinger is een gewaardeerd en klantgerichte adviseur.
Koen is instaat om complexe pensioenvraagstukken / wijzigingen op een persoonlijke en medewerkersvriendelijke wijze individueel/collectief te communiceren.
Hij adviseert pro-actief inzake structurele wijzigingen en reageert adequaat op actuele klantvragen.

Paul Schepers
HR Business Manager

__

“Het onderwerp Pensioen is vaak een ondergeschoven kindje. De actualiteit is echter dat we er dagelijks mee geconfronteerd worden. Koen heeft ons jaren geleden geholpen de juiste keuze te maken en daarna aan al onze medewerkers duidelijk en helder uiteengezet wat men later mag verwachten. Ik laat nu op regelmatige basis onze polis door Koen evalueren en indien noodzakelijk aanpassen omdat ik vind dat we dit aan onze medewerkers verplicht zijn”

Ad van den Hoogen
Directeur Operations

 __

Als HR Manager heb ik bij verschillende werkgevers met uiteenlopende pensioen uitdagingen te maken gehad en met allerlei adviseurs mogen samen werken. Koen is een ‘vreemde’ eend in de bijt vanwege zijn prettige, no-nonsense manier van werken. Zijn adviezen zijn deskundig maar vooral ook praktisch, uitvoerbaar en ‘neutraal’ (geen eigenbelang). Daar waar Koen geen antwoord heeft, kan hij terugvallen op een enorm netwerk wat hij mede door zijn persoonlijke aanpak blijft ontwikkelen. Koen is in staat om complexe onderwerpen op een leuke manier toegankelijk kan maken voor uiteenlopende doelgroepen, van directie niveau tot OR en van hoog opgeleid kantoor personeel tot een scanning medewerker zonder opleiding. Ik zou Koen aan iedere HR professional aanraden die voor meer of minder complexe pensioen uitdagingen staat en hier positieve ondersteuning in zoekt.

Cindy Barry

__

logo-apm-terminal

Wij, een commissie van de OR APMTR die het pensioen onder onze hoede hebben, hebben een pensioencursus gehad van Koen. Deze was volledig gericht op de pensioenen en wij hebben daar veel van opgestoken. Heel leerzaam met een duidelijk verhaal; van het begin hoe het pensioenstelsel op is gesteld tot het einde als je met pensioen gaat, en alles wat er tussen zit. Ook gaat Koen een discussie niet uit de weg, een geintje tussendoor maar ook serieus. Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Alvast dank!

Dirk Vermoen