Vaillant Group BV

‘Advies op maat, daar waar het nodig is.’ 

Al 140 jaar bestormt het familiebedrijf Vaillant Group BV de Europese markt op het gebied van verwarming, hernieuwbare energiebronnen en warm water. Met als visie een toekomst met duurzame en verantwoorde systeemoplossingen. Samen met Koen werken zij aan een sterke pensioenregeling voor haar werknemers. 

De samenwerking met Koen verloopt heel prettig. Hij denkt mee en anticipeert op alles wat hij ziet gebeuren. Wat ook fijn is, is dat hij veel deskundigheid vertoont. Niet alleen helpen bij zaken uit zijn takenpakket, maar ook bij andere vraagstukken. Hij staat altijd paraat. Die mate van flexibiliteit is waar wij van houden. 

De communicatie verloopt in een hele korte lijn. Koen reageert direct en weet ons op een informele manier mee te nemen in het traject. Bij verzekeringsmaatschappijen is de samenwerking een stuk bureaucratischer en langzamer. Bij Koen ben je niet ‘één van de zovelen’. Hij biedt advies op maat, daar waar ons bedrijf het nodig heeft. En dat op uurtarief. Dát werkt voor ons het prettigst. 


Opgericht in: 1874

Omvang werknemers: 51 - 100

Hoofdvestiging: Amsterdam

Website: www.vaillant.nl