Het belang van pensioenadvies op maat.

Een goed en doordacht pensioenadvies is van enorm belang voor alle betrokken partijen. Voor zowel werkgever als haar werknemers. Het is belangrijk tijdig te kunnen schakelen om te voldoen aan veranderingen in pensioenland. Het wordt druk. Vanaf het jaar 2022 is tijdig advies omtrent het pensioenakkoord cruciaal. 

‘Een zorgeloze oudedag voor uw werknemers.’

Koen van Ettinger

Werken met Koen van Ettinger betekent een totaaladvies rondom pensioen en communicatie. Voor elk vraagstuk staat hij paraat om u te helpen en nader onderzoek te verrichten. Door zijn partnerschappen biedt hij de klant een optimaal advies. Hij neemt je aan de hand mee naar een pensioenoplossing die past bij uw bedrijf en uw werknemers. Dat betekent het zorgen voor een goede oudedag van werknemers en het afdekken van de risico’s onderweg naar de pensioendatum. De samenwerking tussen de werkgever, werknemers, en Koen als adviseur, is wat hoog in het vaandel staat. 

‘Dit hebben we nog nooit eerder meegemaakt. Het voelt alsof we het samen doen!’ 

Iron Mountain
Koen van Ettinger Pensioenadvies en communicatie

Tijd voor een vernieuwde pensioenregeling of behoefte aan advies? Of wellicht interesse in een samenwerking? Dan zet ik de koffie graag voor u klaar. 

    of

    Meer contactmogelijkheden vind je hier. Contactpagina