HVE Nederland

‘Hij geeft je het gevoel dat je serieus wordt genomen, omdat hij begrijpt dat het geen gemakkelijk onderwerp is.’

HVE zet zich in voor het verduurzamen van vastgoed en gebieden. Deze toekomstgerichte organisatie had enkele jaren geleden advies nodig op het gebied van pensioenen. Koen van Ettinger was een bekende van het team en al gauw startte een enthousiaste en succesvolle samenwerking. 

Wat wij zo prettig vinden aan Koen als persoon, is dat hij echt met je meedenkt. Niet alleen met de organisatie als geheel, maar ook met het individu. Koen doet zijn verhaal voor een groep, maar neemt daarnaast ook de tijd om naar afzonderlijke situaties te kijken en daarop te anticiperen. Dát noemen wij maatwerk. Ook kunnen wij hem honderd keer iets vragen, hij legt het altijd geduldig uit. 

Zijn verhaal klopt, het zit gewoon goed in elkaar. Dat maakt dat wij hem volledig vertrouwen. Precies de reden waarom wij hem zeker aanbevelen in onze omgeving! Koen heeft een echte gunfactor.

Koen onderscheidt zich door zijn oog voor het individu. Je kunt hem alles vragen. Je weet dat hij de tijd neemt om het rustig uit te leggen tot je het echt helemaal snapt. Hij geeft je het gevoel dat je serieus wordt genomen, omdat hij begrijpt dat het pensioen geen gemakkelijk onderwerp is. Dat is wat vele anderen hem niet nadoen. Koen is en blijft voor ons ‘Koen Pensioen’!


Omvang werknemers: 0 - 10

Hoofdvestiging: Apeldoorn

Website: www.hve-nl.com