GEODIS FF Netherlands BV

Volg Koen maar, dan komt het goed!’

GEODIS is een van ‘s werelds grootste organisaties op het gebied van logistieke dienstverlening. De organisatie is niet altijd verbonden geweest met Koen, maar 2,5 jaar geleden zijn zij voor een tweede keer de samenwerking met elkaar aangegaan om te komen tot een optimaal pensioenplan voor de medewerkers van GEODIS FF Netherlands BV.

Twee jaar geleden is het personeelsbestand omgezet naar een nieuw pensioenplan. Dit traject is GEODIS samen met Koen ingegaan. Door de eenvoudige manier van uitleggen wordt zelfs de taaie pensioenmaterie helder voor alle medewerkers. In de persoonlijke adviesgesprekken geeft hij aan: ‘loop maar met mij mee, dan komt het goed’ en die belofte maakt hij waar. Pensioentaal is nu eenmaal niet gemakkelijk, maar het wordt begrijpelijk. Koen doet onvermoeid zijn verhaal iedere keer opnieuw en luistert naar ieders eigen verhaal. Dát maakt het zo persoonlijk! 

Wat doet Koen dan écht anders? Zijn flexibiliteit. Een afspraak maken gaat snel. En daarnaast maakt zijn aanstekelijke enthousiasme het samenwerken ontzettend prettig.  


Omvang werknemers: 101 - 250

Hoofdvestiging: Rotterdam-Albrandswaard

Website: www.geodis.com