Iron Mountain

‘Dit hebben we nog nooit eerder meegemaakt. Het voelt alsof we het samen doen.’

Gespecialiseerd in opslag, bescherming en beheer van informatie en bedrijfsmiddelen. Dat is Iron Mountain. Een bedrijf dat al een tijdje een partnership aangaat met Koen. Gebaseerd op vertrouwen, wederzijds respect en loyaliteit. 

Want iedereen loopt met hem weg. Hij heeft het vertrouwen van de OR, medewerkers en directie. Door middel van de manier waarop hij in staat is vragen van uiteenlopende aard snel, helder en pragmatisch te beantwoorden. Koen is bijzonder goed in staat om aan te voelen op welk niveau hij in moet schieten. Maar hij zal hierin altijd zichzelf blijven. Dat maakt Koen ook Koen. Een pensioenmens met veel kennis, een goed gevoel voor humor en sterke communicatie, die kom je niet dagelijks tegen. Doordat hij als zelfstandige een gerenommeerd bedrijf achter zich heeft, weet je als organisatie dat er een back-up is indien nodig en ondersteuning bij administratieve aangelegenheden. Samen lossen we op die manier een vraagstuk tijdig en volledig op. Dit hebben we voorheen nog niet meegemaakt. 

Koen aanbevelen? Ik zou bijna zeggen van niet, want dan heeft hij minder tijd voor ons.

Wij zouden hem absoluut aanbevelen. Koen is dag en nacht bereikbaar. Als er iets is, neemt hij de tijd voor je vraagstuk en komt hij met heldere antwoorden en pragmatische oplossingen. Dit misten wij bij grotere bedrijven. 


Opgericht in: 1951

Omvang werknemers: 101 - 250

Hoofdvestiging: Haarlem