Pensioencommunicatie

Werknemers zijn de sleutel tot succes van uw onderneming. Inzicht in de arbeidsvoorwaarden en in het bijzonder de pensioenregeling zijn van groot belang hierbij. Het helpt uw werknemer niet alleen bij het plannen van zijn toekomst, maar bouwt ook aan loyaliteit naar u als werkgever. Daarbij is pensioencommunicatie naar uw medewerkers niet vrijblijvend, de wet is hier helder in.

Deze Pensioencommunicatie is misschien wel het lastigste onderdeel van het traject. De meeste mensen hebben weinig gevoel bij pensioen. Juist hier kan ik op praktische wijze invulling geven aan het pensioen bewust zijn van uw medewerkers.  We stellen een programma samen waarbij we de wet respecteren en de deelnemers inzicht geven in de gekozen pensioeninvulling. Wat krijg ik op de pensioendatum? Maar denk ook aan eerder stoppen met werken of doorwerken na pensioendatum. 

Bel of mail mij voor een gratis oriëntatie gesprek. Tijdens dit gesprek kan ik u alvast wat tips geven en weet u direct waar u met mij aan toe bent. Mijn mobiele telefoonnummer is 06-13 27 83 56 of mail via het antwoordformulier.

Zie ook pensioenadvies.